Ben jij volgend jaar onze nieuwe leerling?

Een belangrijke stap die vraagt om goede begeleiding! Lees wat aanstaande brugklasleerlingen, ouder(s)/verzorger(s) en basisscholen moeten weten over de overgang van de basisschool naar de brugklas.

Onze identiteit

De Bijbel heeft op onze school het eerste en het laatste woord, want Gods Woord heeft zeggenschap over heel ons leven. Daarom beginnen we elke dag met het lezen uit de Bijbel en stimuleren we jou om de Bijbel te bestuderen. De docenten plaatsen het vak in het licht van Gods werkelijkheid. Je krijgt lessen die inspelen op de actualiteit, waarin je leert kijken door een Bijbels kader.  

Lees meer over onze identiteit

Leerlingen aan het woord

Het verhaal van Lucas

Ik vond het wel wennen om vanuit groep 8 naar de Fruytier te gaan. Vooral het wisselen van de lessen, maar ook de verschillende leraren was heel anders dan op de basisschool. We kregen ook veel huiswerk. Ik moet nu een halfuur fietsen naar school. Dat is wel zwaarder. En we moeten ook veel boeken meenemen. Gelukkig heeft mijn moeder deze gekaft, want dat kan ik niet.
Lees het hele verhaal

Het verhaal van Caroline

Het was best spannend om vanuit mijn bekende school naar de Fruytier te gaan. De eerste dagen was het wel intensief, maar al snel had ik mijn draai op school gevonden en ga ik met plezier naar school toe.
Lees het hele verhaal

Onze locaties

© JFSG