Onze school in Apeldoorn

Als je voor de eerste keer naar het voortgezet onderwijs gaat, ben je vaak onder de indruk van de grootte van de school. Dat is logisch. Ook onze vestiging in Apeldoorn is groot. Maar dat niet alleen; het is er vooral heel gezellig.

Jouw ontwikkeling

Dat we aandacht voor elkaar hebben, merk je aan meer dingen bij ons op school. Zo krijg je een mentor die er voor jou is. Hij coacht en helpt jou, zodat je kunt groeien en ontwikkelen op de Fruytier. We kijken ook naar dat wat je aankunt. Kun je meer dan dat je op jouw niveau aangeboden krijgt? Dan kijken we samen naar mogelijkheden om iets extra’s te doen. Denk bijvoorbeeld aan een vak volgen op een hoger niveau, bijles geven aan leerlingen of extra tijd besteden aan een vak wat je heel erg leuk vindt.

Het kan natuurlijk zo zijn dat je een bepaald vak moeilijk vindt of omdat je het even niet bij kunt benen door zorgen. Ook dan kijken we wat jij nodig hebt en helpen je we waar we kunnen. Omdat je op onze vestiging op alle niveaus les kunt krijgen, is het ook gemakkelijk om van niveau te veranderen als dat nodig is, want je blijft gewoon les krijgen in hetzelfde gebouw.

Vernieuwend en passend

Het onderwijs wat je bij ons op school krijgt past natuurlijk in de eerste plaats bij jou, maar ook bij deze tijd en de maatschappij waarin je leeft. Toerusting en vorming vanuit onze christelijke identiteit nemen een belangrijke plaats in.

Je leert naar jouw kwaliteiten te kijken en denken we na over de keuzes die je moet gaan maken. Ook daarin heeft de Bijbel het eerste en het laatste woord. We houden voor jou goed in de gaten wat de maatschappij vraagt, zodat je na je schooltijd op de Fruytier een goede overstap kunt maken naar een vervolgopleiding.

We zijn vernieuwend. Samen werken we aan onderwijs dat continu verbetert. We onderzoeken hoe jij de beste resultaten kunt halen en welk onderwijs daarbij past.

Om goed te kunnen leren is het ook belangrijk dat je jezelf veilig voelt. Dat betekent dat jij je vragen kunt stellen, jezelf kunt zijn, maar ook respect hebt voor anderen. Dat kunnen wij niet alleen en jij ook niet. Samen zorgen we voor een veilige leer- en leefomgeving.

Kwaliteit

We vinden het belangrijk dat je goed onderwijs krijgt en goede resultaten kunt halen. Ben je benieuwd naar onze mooie examenresultaten? Kijk dan eens op www.scholenopdekaart.nl.

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Naam*
Uw gegevens
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© JFSG