Open dagen

Onze open dagen en voorlichtingsmomenten staan garant voor leuke activiteiten, mooie ontmoetingen, verdieping en geven stof tot nadenken. Beleef het dit jaar! Van harte welkom op één van deze momenten, samen met je ouder(s)/verzorger(s). Zet je alle data alvast op de kalender of in je agenda?

Van harte welkom!

Dinsdag 2 juli 2024 - kennismakingsmiddag nieuwe leerlingen

Op deze dag maak je kennis met je klasgenoten, je mentor of coach en de school. Welkom!  

Terugblik open morgen - zaterdag 11 november 2023

Op deze zaterdagmorgen stonden de deuren van onze drie locaties open voor alle groep 8’ers met hun ouder(s)/verzorger(s). En wat was het gezellig! Er werden fotoframes gemaakt bij bouw, pannenkoeken gegeten bij zorg en welzijn, slijm gemaakt bij natuurkunde, stroopwafels gegeten bij Nederlands en leuke foto’s gemaakt bij het fotobooth busje. We kijken terug op een geslaagde ochtend waarin de groep 8’ers een goede indruk van onze school hebben gekregen.  

Terugblik digitale kennismakingsles groep 8 - vrijdag 7 december 2023

Tijdens de digitale kennismakingsles van 13.30 – 14.45 uur namen basisschoolklassen als groep online deel aan een les van één van onze docenten en testen ze hun gezamenlijke kennis tijdens een quiz.  Groep 8 van de Eben-Haëzer school uit Teuge heeft een lekkere prijs gewonnen met de quiz. Geniet ervan groep 8’ers!

Terugblik voorlichtingsavond ouder(s)/verzorger(s) groep 8 - dinsdag 16 januari 2024

Deze avond mochten we veel ouders welkom heten op onze drie locaties. Er werden workshops gevolgd, kennis gemaakt met de diverse docenten en ook was er tijd voor ouders om elkaar onderling te ontmoeten. Wat een waardevolle avond! Wij kijken er met een goed gevoel op terug.  

Terugblik voorlichtingsmiddag groep 8 - vrijdag 19 januari 2024

Onze locaties hebben de deuren wijd open gezet voor alle groep 8 leerlingen. Wat een fijne middag hebben we met elkaar gehad. De leerlingen volgde een theorieles en een praktijkles. Ook was er ontmoeting met leraren en andere nieuwe leerlingen. Een inkijkje hoe het écht bij ons is! 

Terugblik voorlichtingsavond studie- en beroepskeuze klas 2 vmbo - donderdag 25 januari 2024

Wat fijn om deze avond zoveel leerlingen met hun ouders te ontmoeten. Ook mooi om te zien dat er jongeren waren die nog geen leerling zijn op onze school. Het was een fijne avond waarbij de leerlingen niet alleen informatie kregen vanuit school, maar ook vanuit het bedrijfsleven. Blij met alle bedrijven die hieraan hebben meegeholpen!  

Terugblik voorlichtingsavond tweetalig onderwijs ouder/leerlingen groep 8 - woensdagavond 31 januari 2024

Op deze avond hebben onze toekomstige leerlingen en hun ouders kennis gemaakt met het tweetalig onderwijs voor havo en vwo. Extra uitgedaagd worden door lessen in het Engels en een internationaal programma. Dat lijkt deze groep wel wat. Fijn om zo met elkaar kennis en ervaringen uit te wisselen.
 

Bekijk al onze niveaus, uitdagingen en routes en groei op de manier die bij jou past. Welkom op onze school in Apeldoorn, Rijssen en Uddel. Klik op de school van jouw keuze en bekijk de mogelijkheden.

Apeldoorn     Rijssen     Uddel

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Naam*
Uw gegevens
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© JFSG