Open dagen

Onze open dagen en voorlichtingsmomenten staan garant voor leuke activiteiten, mooie ontmoetingen, verdieping en geven stof tot nadenken. Beleef het dit jaar! Van harte welkom op één van deze momenten, samen met je ouder(s)/verzorger(s). Zet je alle data alvast op de kalender of in je agenda?

Van harte welkom!

Bekijk als onze niveaus, uitdagingen en routes en groei op de manier die bij jou past. Welkom op onze school in Apeldoorn, Rijssen en Uddel. Klik op de school van jouw keuze en bekijk de mogelijkheden.

Apeldoorn     Rijssen     Uddel

Vrijdag 8 december 2023 - digitale kennismakingsles groep 8

Tijdens de digitale kennismakingsles van 13.30 – 16.00 uur nemen basisschoolklassen als groep online deel aan een les van één van onze docenten en testen ze hun gezamenlijke kennis tijdens een quiz. De winnende klas ontvangt een leuke prijs! 

Dinsdag 16 januari 2024 - voorlichtingsavond ouder(s)/verzorger(s) groep 8

Op de voorlichtingsavond voor ouders bent u als ouder/verzorger van van harte welkom op één van onze drie locaties. Ter voorbereiding op de middelbare schoolperiode van uw (pleeg)kind kunt u diverse informatieve workshops volgen. Bijvoorbeeld over leerlingenzorg, de onderwijssoorten, mentoraat, schakelklas, cambridge English, leren plannen en christelijke psychologie. De avond zal starten om 19.30 uur en om 21.30 uur sluiten.

Vrijdag 19 januari 2024 - voorlichtingsmiddag groep 8

Tijdens de voorlichtingsmiddag van 13.00 – 15.15 uurvoor leerlingen ervaar je echt hoe het is om brugklasser te zijn! Je volgt een theorieles (bijvoorbeeld Duits, wiskunde of aardrijkskunde) en een praktijkles (bijvoorbeeld scheikunde, techniek of gym). Je ontmoet de leraren voor de klas en maakt kennis met alle andere nieuwe leerlingen. Zo ontdek je hoe het écht bij ons is! 

Woensdag 31 januari 2024 - voorlichtingsavond tweetalig onderwijs ouder/leerlingen groep 8

Op 31 januari van 19.30 – 21.30 uur kun je kennis maken met het tweetalig onderwijs. Tweetalig onderwijs is er, naast vwo, nu ook voor havo! Klik hier voor alle informatie.  

Dinsdag 26 juni 2024 - kennismakingsmiddag nieuwe leerlingen

Op deze dag maak je kennis met je klasgenoten, je mentor of coach en de school. Welkom!  

Terugblik open morgen - zaterdag 11 november 2023

Op deze zaterdagmorgen stonden de deuren van onze drie locaties open voor alle groep 8’ers met hun ouder(s)/verzorger(s). En wat was het gezellig! Er werden fotoframes gemaakt bij bouw, pannenkoeken gegeten bij zorg en welzijn, slijm gemaakt bij natuurkunde, stroopwafels gegeten bij Nederlands en leuke foto’s gemaakt bij het fotobooth busje. We kijken terug op een geslaagde ochtend waarin de groep 8’ers een goede indruk van onze school hebben gekregen.  

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Uw gegevens
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© JFSG