Vmbo

Jij leert door te doen. Je bent meer gericht op werken dan op leren. Daar houden we rekening mee bij de lessen die je krijgt op het vmbo in Uddel! Je kunt bij ons alle vormen binnen het vmbo volgen. In sommige gevallen blijf je alle leerjaren op onze locatie in Uddel, het kan ook zijn dat je vanaf klas 3 naar locatie Apeldoorn gaat. We vertellen je er graag meer over!

Om beter te begrijpen wat de verschillende niveaus inhouden, is het handig om te weten wat de afkortingen precies betekenen. Bl is basisberoepsgerichte leerweg, kl is kaderberoepsgerichte leerweg en lwo is extra ondersteuning voor bl-leerlingen.  

Lees hier meer over lwo, bl en kl

Lwo, bl en kl

In Uddel kun je de eerste twee leerjaren van lwo, bl en kl volgen. Reken maar dat we jou een onvergetelijke tijd bezorgen! We hebben contact met bedrijven in de omgeving van Uddel die jou een passende stage kunnen bieden. In klas 2 kies je het beroepsgerichte profiel dat het beste bij je past. Dat kan zijn:  

Vanaf klas 3 ga je naar onze locatie in Apeldoorn omdat we daar nog meer middelen en mogelijkheden hebben om jou voor te bereiden op het echte werk! Je bent dan bijna de helft van de week bezig bent met het programma van het beroepsgerichte profiel dat je gekozen hebt in klas 2. 

Gl/tl 

Als je gl of tl volgt, ben je een geluksvogel! Waarom? Je mag namelijk alle vier leerjaren op onze locatie in Uddel blijven! Vanaf klas 1 tot de diploma-uitreiking trekken we samen op en maken we er een mooie tijd van. Gl/tl is een opleiding met veel keuzemogelijkheden en variatie. Jij bepaalt hoe je opleiding eruitziet en welke vakken je volgt.

Op deze pagina vertellen wij je er meer over.

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Naam*
Uw gegevens
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© JFSG