Onze school in Uddel

Aan de rand van Uddel vind je onze school. Dagelijks krijgen bijna 500 leerlingen les in ons duurzame schoolgebouw, dichtbij de uitgestrekte Veluwse bossen en de prachtige heide.

Coaching

Op het moment dat je op een nieuwe school start, is alles een beetje onwennig. Je moet de weg vinden, je hebt een nieuwe klas, verschillende docenten en ga zo maar door. Het is dan heel prettig als je iemand hebt waar je op terug kunt vallen. Wij noemen dat een coach. Met je coach heb je voortgangsgesprekken. Soms zijn hier je ouder(s) en/of verzorger(s) bij aanwezig. Voortgangsgesprekken gaan bijvoorbeeld over je cijfers, hoe jij je voelt, wat je moeilijk vindt en waar je aan wilt werken. In een coachingsgesprek staan respect, openheid en belangstelling voor elkaar centraal. Wij willen jou graag goed leren kennen en er alles aan doen dat jij een fijne tijd bij ons op school hebt. Want als dat zo is, kan je ook de juiste keuze maken voor je toekomst!

Ouderbetrokkenheid

De betrokkenheid van jouw ouders vinden wij als school heel belangrijk. We hebben het binnen onze school over ‘de gouden groeidriehoek’. Deze driehoek bestaat uit:

  1. jou als leerling
  2. je ouder(s) en/of verzorger(s)
  3. de school

We vinden het heel belangrijk dat jouw ouder(s) en/of verzorger(s) zich, samen met ons als school, inzetten voor jouw ontwikkeling en dat ze aanwezig zijn tijdens ontmoetingsmomenten.

Onderwijsconcepten

In Uddel werken we met verschillende onderwijsconcepten. Om te beginnen zijn er de ‘normale’ lessen in een lokaal met een docent. Daarnaast hebben we praktijklessen. In deze lessen mag jij kiezen waarin je jezelf wilt verdiepen. Ook is er keuze werktijd. Je kiest dan zelf wat je in deze tijd gaat doen voor school/jouw ontwikkeling. Verder hebben we een leerplein. Meerdere klassen werken dan zelfstandig in een ruimte, waarbij meerdere docenten een oogje in het zeil houden. Maatwerkbegeleiding is ook mogelijk, bijvoorbeeld als je wat extra uitleg wilt. We geloven dat de afwisseling in je schoolweek bijdraagt aan jouw motivatie en resultaten.

Kleinschaligheid

Weet je wat de Uddelse leerlingen het fijnst vinden van onze school? De kleinschaligheid van onze locatie! Docenten kennen je bij naam en jij kent alle docenten. We hebben korte lijnen: jij weet waar je terecht kunt en wij weten jou te vinden.

Aanbod

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Naam*
Uw gegevens
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© JFSG