Vwo in Uddel

Als je naar het vwo in Uddel gaat, ben je vanaf klas 1 tot en met klas 3 op onze locatie. Vanaf klas 4 ga je naar Apeldoorn. Op onze locatie in Uddel leggen we een goede basis, zodat jij het vwo goed kunt vervolgen en afronden! Benieuwd wat je op het vwo kunt verwachten? En wat het verschil is tussen vwo en gymnasium?

Versterkt talen onderwijs (vto) in Uddel

Voor jouw toekomst is het belangrijk dat je Engels kunt spreken en lezen. Kijk maar om je heen: in onze maatschappij, maar ook bij veel opleidingen en beroepen kun je niet meer zonder Engels. Daarom vinden we het belangrijk dat jij voldoende kennis hebt van het Engels als je naar Apeldoorn gaat.   

Dat is de reden dat alle leerlingen in havo en vwo minimaal twee andere vakken in het Engels krijgen. Je leert dan vooral spreken en luisteren in het Engels. Jouw boek of het lesmateriaal bij dat vak is dan ook in het Engels. Dat helpt je om betere resultaten bij Engels te halen.   

Door de cito-toets die afgenomen wordt in het voortgezet onderwijs weten we dat jij, als je drie jaar versterkt talen onderwijs in het Engels hebt gevolgd, beter scoort dan het landelijke gemiddelde. Daarom is versterkt talen onderwijs goed voor jou: voor nu en voor later. We zorgen graag goed voor jou op de Fruytier! 

Tweetalig onderwijs (tto)

Ben jij een ster in Engels? Dan is het een mogelijkheid dat je in de bovenbouw op locatie Apeldoorn tto volgt. Vraag je mentor naar de mogelijkheden die er voor jou zijn!

Lees meer informatie over tto

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Naam*
Uw gegevens
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© JFSG