Terugblik beroepenwedstrijden

In de afgelopen periode hebben enkele leerlingen uit zowel klas 3 als klas 4 meegedaan aan beroepenwedstrijden bij Revabo Oosterbeek en Bouwmensen Nunspeet. De leerlingen streden op locatie tegen leerlingen van andere scholen uit de betreffende regio’s. Deze wedstrijden stonden vooral in het teken van metselen en timmeren.

Beroepenwedstrijden metselen en timmeren

Revabo Oosterbeek

In Oosterbeek namen aan het onderdeel metselen twee leerlingen deel uit klas 4Bb. Wilco van Middendorp en Silvan Veldhuizen uit klas 4TL hebben getimmerd aan een mooie statafel. Op het onderdeel metselen haalde één van de leerlingen de derde plaats. De andere leerlingen vielen helaas buiten de prijzen. Wel hebben ze alle vier een mooie ervaring opgedaan!

Bouwmensen Nunspeet

Namens onze school namen een aantal leerlingen deel aan de beroepenwedstrijd bij Bouwmensen in Nunspeet. Twee leerlingen wilden graag aan de timmerwedstrijden meedoen. Zij moesten een tuinbankje timmeren met verschillende houtverbindingen. De twee metselaars maakten een prachtig stukje metselwerk, met daarin een mooi figuur met een afwijkende steen ten opzichte van de rest van de muur. Na twee intensieve dagen werd de eerste prijs in ontvangst genomen bij het timmeren! Knap gedaan!! Bij het metselen vielen we helaas niet in de prijzen, maar ook hier deden de leerlingen prachtige ervaringen op.
Meedoen is belangrijker dan winnen!

Gerelateerde artikelen

Lees al het nieuws

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Naam*
Uw gegevens
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© JFSG