Rebound

Op onze vestiging in Apeldoorn vind je de rebound. Misschien heb je er weleens van gehoord. Binnen dit onderwijsprogramma richten we ons op een stukje bewustwording van jouw gedrag en als het nodig is ook op het veranderen van jouw gedrag.

Nog te bedenken

Wat we graag willen is dat jij door een positieve verandering in je werkhouding en/of gedrag en door voldoende inzet weer terug kunt naar jouw eigen klas. De rebound is tijdelijk. Ook de klas wordt aan het werk gezet. Zij volgen een training om op de juiste wijze met elkaar om te gaan.   

Je denkt: hoe kan ik op een positieve manier veranderen? Dat doen we door ervaringsleren. Je doet veel groepsopdrachten in combinatie met fysieke activiteiten zoals mountainbiken, hardlopen en bootcamp. Vanuit onze identiteit vinden we het belangrijk dat we aandacht besteden aan toerusting en vorming. Daar besteden we in de rebound dan ook zeker tijd aan. 

Meer informatie over de rebound vind je in onze folder. 

Commissie leerlingenzorg (CLZ)

De CLZ regelt ondersteuningsafspraken, ook wel arrangementen genoemd, binnen de speciale leerlingenzorg. Dit gebeurt in nauw overleg met jouw onderwijsteam. De ambulante begeleiders en andere zorgspecialisten in de school zijn intensief betrokken bij het in kaart brengen van wat jij nodig hebt en zorgen voor de juiste ondersteuning. Ieder jaar opnieuw kijken we of het arrangement nog bij jou past of dat er aanpassingen nodig zijn. 

 

Nog vragen? Neem gerust contact op met ons.

Naam*
Uw gegevens
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© JFSG