Apeldoorn

In Apeldoorn, aan de Anklaarseweg, staat de grootste vestiging van de Fruytier. Ongeveer 1700 leerlingen volgen hier hun  lessen. In de onderbouw komen de leerlingen vooral uit de omgeving van Apeldoorn. In de bovenbouw komt een aantal leerlingen uit Rijssen en Uddel ook naar deze vestiging om hun opleiding te vervolgen. Op onze vestiging in Apeldoorn worden alle leerroutes aangeboden, van pro tot lyceum.

We bieden meer

Naast de gewone leerroutes bieden wij meer. Zo kunnen tl-leerlingen in het vmbo, die voor de techniekkant kiezen, de techniek totaal leerlijn volgen. Lyceumleerlingen worden uitgedaagd om tweetalig onderwijs te volgen. Ook de rebound en  cluster 4  hebben in dit gebouw een plek gekregen. De enige sectoren van het vmbo die niet op deze vestiging gevolgd kunnen worden, zijn economie en gezond & welzijn. Deze leerlingen krijgen hun lessen op de vestiging Musschenburgh.

Belangrijk

Door te werken in teams zorgen we ervoor dat onze leerlingen gezien en gekend worden. Een goede sfeer, veiligheid, kwaliteit en onze identiteit vinden we belangrijk. Onze leerlingen toerusten en vormen voor de maatschappij, dat is ons doel. Daar werken we met elkaar elke dag aan.

 

 

'In onze afdeling is 'zonder relatie geen prestatie' een belangrijke grondregel. Zowel richting leerlingen, ouders als collega's.'


J. Kloosterman, directeur zorg

"De open avond was leuk. Ik leerde veel meer over de school en ik weet nu dat ik de beste keuze heb gemaakt."

 

Sophie

 

 

"Het is leerzaam hoe iedereen hier met elkaar omgaat!"


Jacomijn

 'Wat wij goed vonden aan de open avond? De betrokkenheid van leerlingen en de open, fijne sfeer!'

 

Ouder over de open avond voor groep 8

"Het is hier heel anders dan op de basisschool. Elk uur ga je naar een ander lokaal en je hebt dan een andere docent. Elke leraar weet bijna alles over zijn vak. Gym vind ik het leukste vak, lekker sportief!"

 

Wouter

"Bij de dagopening gaat de Bijbel open en krijg je lessen voor het leven"

 

Willemiek

"Het leukste aan school vind ik het bezig zijn met je handen bij de techniekles!"

 

Rico

"Ik zit op het tweetalig onderwijs. Het is een uitdaging om alle vakken in het Engels te volgen!" 


Robin

"Mijn mentor lost problemen altijd samen met de klas op"


Gerrit 

"Met het International Business College willen we havoleerlingen uitdagen om hun talenten te gebruiken en beter te presteren"

H. Westerink, directeur havo/lyceum

"Met het International Business College proberen we onze havoleerlingen toe te rusten, zodat ze hun plaats als christen in de samenleving kunnen innemen"

G.M. Mulder, docent

"Het vak beeldende vorming is een broodnodige afwisseling tussen de kennisvakken. Leerlingen leren hier om op een ontspannen manier oplossingsgericht te denken."

A. Bluemink-Groothedde, docent

 'Met ons passende zorgaanbod zorgen wij voor een passende plek.'

H. van den Ende, docent