Leerlingen ontdekken hun groene talenten in Uddel

Droomt een leerling van een carrière als hovenier, bloemist of dierverzorger? Bij profiel Groen op onze locatie in Uddel kunnen leerlingen hun passie en talenten verkennen en verder ontwikkelen.

Dit jaar startte locatie Uddel met een enthousiaste groep bl- en kl-leerlingen met dit profiel, dat een unieke combinatie is van theorie en praktijk. In de lessen richten we ons op het maken van bloemstukken, tuinontwerpen en het werken met dieren. Deze veelzijdige activiteiten bieden de leerlingen een brede basis van praktische vaardigheden en creativiteit. Met name bloemschikken is een vakgebied waarin momenteel veel vraag is naar getalenteerde vakmensen.

Koken

De favoriete activiteit van onze leerlingen is koken. De leerlingen experimenteren graag met verschillende recepten en technieken, wat resulteert in heerlijke creaties. Ze mogen hun culinaire vaardigheden verder ontwikkelen in de gloednieuwe keuken van school.

Van Lodenstein College

De leerlingen starten met vier modules, waarvan ze er twee op het Van Lodenstein College in Hoevelaken volgen. Daar kunnen de leerlingen in de praktijk werken met en breed scala aan planten en dieren. Het leren omgaan met de diverse dieren op locatie biedt een waardevolle ervaring.
Samen bouwen we aan een groene, creatieve en veelbelovende toekomst voor onze leerlingen!

Gerelateerde artikelen

Lees al het nieuws

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Naam*
Uw gegevens
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© JFSG